Scan MAgazine

 

Wohlert Arkitekter i
Scan Magazine

Wohlert Arkitekter er i Scan Magazines oktober issue, som har til formål at showcase og promovere Skandinavien, med fokus på mode, kultur og arkitektur. Dette issue har specifikt arkitektur i Danmark som fokus. Artiklen fremviser et kort udpluk af projekter som Wohlert Arkitekter har udført, samt et interview omkring vores arbejdsproces og værdier.

Scan Magazine har til denne udgave samarbejdet med blandt andet WAF (World Architecture Festival) i Amsterdam den 28.-30 november. Til festivalen vil magasinet blive uddelt til samtlige besøgende på festivalen.

Ydermere er Scan Magazine at finde ombord på en lang række flyselskabers fly, samt hos flere forskellige skibs-rederier.  Magasinet er ude nu, og kan således findes ved alle Scan Magazines distributionssteder.

 
 

Louisiana

IMG_3729.JPG
 

Ombygning af vinterhaven på Louisiana

Ombygningen af vinterhaven er nu færdig og er taget i brug. Museets gæster kan igen benytte sig af caféområdet og der er skabt en ny passage mellem nordfløjen og den underliggende østfløj, uden at skulle igennem køområdet i caféen.

 
IMG_0119.JPG
 

Sagnkongernes verden - Video

Sagnkongernes Verden 1_foto Sagnlandet Lejre Ole Malling.jpg
 

opdatering af byggeprocessen

Byggeriet skrider fremad ved Sagnkongernes Verden. Den omfangsrige proces kan følges på nedenstående link, hvor der løbende bliver lagt videoer ind fra byggeprojektet.

Videoer fra byggeprojektet kan ses her

 
 

Sagnkongernes verden - Milepælsfejring

 

MIlepælsfejring og afsløring af højsædestolper

I forbindelse med opførelsen af Skjoldungernes kongehal ved Sagnkongernes Verden, holdt Sagnlandet Lejre et arrangement for at markere afsløringen af de fire højsædestolper. Opbygningen af tømmerkonstruktionen er begyndt. Milepælen blev fejret med alle involverede parter i byggeriet.

Arrangementet forløb med taler fra blandt andet borgmesteren, direktøren fra Sagnlandet Lejre, samt fra fondene der støtter projektet.

Ovenfor ses billeder fra arrangementet.

 
 

Artikel fra træ juni 2018

 

Sagnkongernes Verden i magasinet træ

Byggeprojektet er med som feature i magasinet “Træ”. Artiklen omhandler brugen af træ til projektet, med fokus på de anvendte teknikker til bearbejdningen af træet. Da der ikke er bygget noget lignende i mere end 1000 år, anvendes metoder som i vor tid er helt unikke.

 
 

Bygningspræmiering

Kulturborgmester Niko Grünfeld (tv.) overrækker prisen til WOHLERT Arkitekter ved Line Loftheim og Thorben Schmidt, samt til bygherre Anders Kretzchmar, direktør for Danmarks Apotekerforening.

Kulturborgmester Niko Grünfeld (tv.) overrækker prisen til WOHLERT Arkitekter ved Line Loftheim og Thorben Schmidt, samt til bygherre Anders Kretzchmar, direktør for Danmarks Apotekerforening.

 

PRIS FOR RESTAURERING AF DEHNS PALæ

WOHLERT Arkitekter blev den 3.maj 2018 tildelt en pris fra Københavns Kommune i forbindelse med ”Præmiering af gode og smukke bygninger, bymiljøer og anlæg 2017”.

Københavns kommune har siden 1902 præmieret smukke bygninger samt bymiljøer og anlæg med prisbelønninger. Disse gives til arkitekter og bygherrer, for at støtte op om og hædre smukt byggeri. Formålet med priserne, er at højne kvaliteten af byggerier, til glæde for både byen såvel som dens borgere.

Wohlert Arkitekter modtog prisen for det omfattende restaureringsprojekt af Dehns Palæ. Efter 7 år er restaureringen gennemført, med hvad Københavns Kommune beskriver som "hidtil uset høj kvalitet, både hvad angår materialer og håndværksmæssig udførelse."

Bedømmelsesudvalgets begrundelse for præmieringen af Dehns Palæ: